Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η “SAGIAS SHOES” ιδρύθηκε το 1971 ως μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση, ράβοντας γυναικεία υποδήματα με αγάπη και σεβασμό προς το γυναικείο κοινό. Σταδιακά, η επιχείρηση ξεπέρασε τα στενά οικογενειακά πλαίσια και εξελίχθηκε σε μια δυναμική εταιρεία ολοκληρωμένης κατασκευής υποδημάτων καθώς η ζήτηση της αγοράς εκτοπίστηκε επιβραβεύοντας ακριβώς το τρίπτυχο που τόσα χρόνια υπηρετούμε πιστά: σεβασμός στον πελάτη, ποιότητα και καινοτομία.

Εδώ και πέντε δεκαετίες η γυναικεία θηλυκότητα ενσαρκώνεται μέσα από τις τελευταίες τάσεις της μόδας που προτείνουν οι έμπειροι σχεδιαστές μας, πάντα με γνώμονα τον σεβασμό στην ανατομία και την άνεση που δικαιούται η σύγχρονη γυναίκα.

Για τους καινούριους μας πελάτες συστηνόμαστε για πρώτη φορά μέσω του νεοσύστατου site μας που ήδη επισκεφθήκατε. Για όλους τους παλιούς, πιστούς και φανατικούς μας πελάτες, τους ευχαριστούμε για την καθημερινή τους επιβράβευση στα παπούτσια μας, για την διαρκή τους στήριξη όλα αυτά τα χρόνια αλλά και την αμέριστη εμπιστοσύνη τους.

Τα προϊόντα μας διατίθενται μέσω ενός συνεπούς δικτύου χονδρεμπορικής διάθεσης σε επιλεγμένα καταστήματα της ελληνικής αγοράς.

Ξεφυλλίστε τον νέο μας κατάλογο προϊόντων! Ανακαλύψτε την καινούρια μας κολεξιόν και αναζητήστε την δική σας επιλογή!